Visma InSchool

Troms og Finnmark fylkeskommune bruker Visma InSchool (VIS) som skoleadministrativt system. VIS skal brukes av elever, foresatte og ansatte ved skolen. Les mer om hvilken informasjon du finner der og hvordan du logger deg inn her.

Innlogging:

På forsiden ligger det en snarveiknapp direkte til innlogging i Visma InSchool.

Eller du kan logge deg inn ved å klikke her

For elever:

Som elev i Troms og Finnmark fylkeskommune logger du inn i VIS med din Feide-konto (brukernavn og passord). Før skolestart vil du motta en SMS med informasjon om å aktivere din Feide-konto.

For foresatte:

Som foresatt logger du inn i VIS via ID-porten.

Registering av foresattes kontaktinformasjon:

VIS henter navn og folkeregistrert adresse til elevens foresatte med foreldreansvar fra det sentrale folkeregister (DSF).

E-postadresse og telefonnummer hentes fra kontakt- og reservasjonsregisteret for de som ikke har reservert seg. Foresatte kan selv legge til eller redigere e-postadresse og telefonnummer selv i VIS. Det er viktig at foresatte registrerer denne informasjonen, dette sikrer et godt samarbeid mellom hjem og skole og en god beredskap.